ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης τα στοιχεία που παρέλαβε το υπουργείο Παιδείας
Χιονόπτωση σημειώνεται εδώ και λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου ο υδράργυρος νωρίτερα έδειξε -1 βαθμό Κελσίου. Πυκνό χιόνι πέφτει σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης και ήδη σε κάποιους δρόμους το έχει «στρώσει». Η κυκλοφορία στην Περιφερειακή Οδό διεξάγεται μέχρι στιγμής κανονικά, όπως επίσης στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης.
Ήδη από τις πρωινές ώρες άρχισε να χιονίζει περιφερειακά της Θεσσαλονίκης και σε περιοχές με υψόμετρο. Χιονοπτώσεις καταγράφηκαν -εξάλλου- στην Ημαθία, όπως στη Βέροια, τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nέο κύμα κακοκαιρίας: Θυελλώδεις νοτιάδες, βροχές και χιόνια φέρνει η «Υπατία»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το παρασκήνιο του κυβερνητικού θρίλερ: Πώς φτάσαμε στο ραντεβού της Παρασκευής – Εξελίξεις στους ΑΝΕΛ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- All in με 10 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή της χρονιάς έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!
- Η Ρωσία θα στείλει πετρέλαιο στην Κούβα για «ανθρωπιστικούς» λόγους
- Gastrade: Σε συζητήσεις με DFC για στήριξη του FSRU «Θράκη» – Πρώτα οι συμφωνίες μετά η επενδυτική απόφαση
- Καιρός: Τσικνοπέμπτη με βροχές και Red code για 3 περιφέρειες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.