ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία στην πόλη Μποτρόπ της Βόρειας Ρηνανίας-Βετφαλίας στη Γερμανία, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, όταν ένας οδηγός έριξε πάνω σε πεζούς το όχημά του.
Ο 50χρονος οδηγός, ο οποίος μετά τη σύλληψή του δήλωσε «ρατσιστής», προσπάθησε αρχικά να ρίξει το όχημά του πάνω σε έναν πεζό, ο οποίος κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση. Στη συνέχεια, οδηγώντας στο κέντρο της πόλης, έριξε εκ νέου το όχημα σε ομάδα ανθρώπων, τραυματίζοντας τουλάχιστον 4 άτομα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ανάμεσα σε αυτούς που τραυματίστηκαν ήταν Σύροι και Αφγανοί.
Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς προσπάθησε να επιτεθεί και σε μια νέα ομάδα ατόμων στο Έσσεν. Εκεί τον σταμάτησε η αστυνομία και τον συνέλαβε.
Οι αρχές κάνουν λόγο για στοχευμένη επίθεση, που «ενδέχεται να οφείλεται στην ξενοφοβική στάση του οδηγού». Οι ανακριτές έχουν πληροφορίες που αφορούν την ψυχολογική κατάσταση του δράστη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρόμος στο Τόκιο: Όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Optima bank: Τα μεγέθη της τράπεζας που οδήγησαν στην επιτυχία της υπερκάλυψης του ομολόγου κατά 11 φορές
- Sani/Ikos: Με τη σύμφωνη γνώμη της αυτοδιοίκησης προχωρά η επένδυση 400 εκατ. στη Χαλκιδική
- Τέλος ο επίμονος πωλητής της Πειραιώς, όλα έτοιμα για Intralot, ο θρίαμβος του Τάνι, οι νέες περιπέτειες του «νταλαβεριτζή Δόκτωρα», η οργή στις Σπέτσες, τι συμβαίνει με τους εφοπλιστές Ιγγλέση, και το dinner party των Khoury
- Motor Oil: Σταθερά αναπτυξιακή πορεία- Επενδύσεις 500 εκ. το 2025
