ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η GRIVALIA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει την πώληση των οριζοντίων ιδιοκτησιών κυριότητας της που βρίσκονται εντός πολυώροφου κτιρίου στη συμβολή των οδών Λευκάδος 31 και Ευελπίδων 47Α στην Αθήνα (Συγκρότημα Λουζιτάνια).
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τρείς οριζόντιες ιδιοκτησίες 3ου, 4ου και 5ου ορόφου γραφειακών χώρων και μία οριζόντια ιδιοκτησία βοηθητικών χρήσεων. Η επιφάνεια του συνόλου των ως άνω οριζοντίων ιδιοκτησιών ανέρχεται σε 2.889,98 τ.μ.
Οι ως άνω οριζόντιες ιδιοκτησίες είναι μισθωμένες από το Ελληνικό Δημόσιο.
Το τίμημα για την πώληση του συνόλου των οριζοντίων ιδιοκτησιών ανήλθε σε 2.070.000 ευρώ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Και επίσημα στην Grivalia το 49% της Value Τουριστική
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Χρυσικός: Γιατί ωφελούνται οι μέτοχοι της Grivalia από τη συγχώνευση με Eurobank
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα δεδομένα για τον θάνατο Μαζωνάκη: Τα κρίσιμα λεπτά στο ιατρείο, η «μέθη», τα μηνύματα και η νέα κατάθεση (video)
- ΚΡΙ-ΚΡΙ: Άλμα 86% στα καθαρά κέρδη του α’ εξαμήνου – Στα €203,9 εκατ. ο τζίρος
- Disney: Αυξάνει έως 13% τις τιμές στις συνδρομές streaming για να ενισχύσει την κερδοφορία
- Πλεύρης: Συναντήθηκε με τον νέο πρέσβη της Αιγύπτου στην Αθήνα – Στο επίκεντρο οι παράνομες αφίξεις στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.