• Business

    Και επίσημα στην Grivalia το 49% της Value Τουριστική

    • NewsRoom
    Grivalia Χρυσικός

    Γιώργος Χρυσικός. CEO Grivalia


    Την ολοκλήρωση της διαδικασίας απόκτησης του 49% των μετοχών της εταιρείας Value Τουριστική Α.Ε., στην οποία ανήκει το κτίριο που στέγαζε την Ελευθεροτυπία, ανακοίνωσε σήμερα η Grivalia Properties ΑΕΕΠ..

    Υπενθυμίζεται ότι η Εταιρεία έχει πλειοδοτήσει στη δημόσια διαδικασία εκποίησης του αυτοτελούς κτιρίου γραφείων, συνολικής επιφάνειας 14.427 τ.μ., στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Μίνωος στο Νέο Κόσμο το οποίο ανήκε στην εταιρεία «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» μέχρι την πτώχευσή της.

    Η Εταιρεία θα αποτελέσει κοινοπραξία (joint venture) με τη συμμετοχή της Grivalia στο μετοχικό της κεφάλαιο με σκοπό την ανακαίνιση του υφιστάμενου κτιρίου και την αναβάθμιση του σε σύγχρονο επαγγελματικό ακίνητο.

    Λαμβάνοντας υπόψιν τα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού της Εταιρείας κατά την αμέσως προηγούμενη ημερομηνία από αυτή της συναλλαγής, το τίμημα που καταβλήθηκε για την απόκτηση του 49% των μετοχών, ανήλθε σε 1,813 εκ ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Χρυσικός: Γιατί ωφελούνται οι μέτοχοι της Grivalia από τη συγχώνευση με Eurobank

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή κίνηση για την Dimand στην εξαγορά του κτηρίου της πτωχευμένης Χ.Κ. Τεγόπουλος («Ελευθεροτυπία»)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημήτρης Ανδριόπουλος: Ποιος είναι ο μυστηριώδης αγοραστής του κτηρίου της Ελευθεροτυπίας. Το τρένο της μεγάλης φυγής και ο μαραθώνιος



    ΣΧΟΛΙΑ