ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με σκληρούς χαρακτηρισμούς, απάντησε το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την τοποθέτηση της κ. Θάνου στην επιτροπή ανταγωνισμού. Μεταξύ άλλων, κατηγόρησε την κ. Θάνου ότι «Διορίστηκε νύχτα Πρόεδρος του Αρείου Πάγου» και ότι «ο Πρωθυπουργός την τακτοποίησε στο Μαξίμου».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Διορίστηκε νύχτα Πρόεδρος του Αρείου Πάγου παρακάμπτοντας την επετηρίδα. Προσπάθησε να παρατείνει τη θητεία της αντισυνταγματικά. Απέτυχε, αλλά ο Πρωθυπουργός την τακτοποίησε στο Μαξίμου. Τώρα φροντίζει και για το μέλλον της και την διόρισε Πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Την λένε Βασιλική Θάνου και δηλώνει ότι δεν θα την κουνήσει κανείς από τη νέα της θέση.
Την ενημερώνουμε απλά ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα αποκαταστήσει την αμερόληπτη λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών που ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να μετατρέψει σε τσιφλίκι του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγρια κόντρα στη Βουλή για το διορισμό της Θάνου: «Δεν μπορεί να με διώξει κανείς»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: FT για Θάνου: Πριν δέκα χρόνια έλεγε να μην διορίζονται δικαστικοί σε ανεξάρτητες Αρχές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
- Γιάννης Γρατσώνης (BSH Hellas): Πού «βλέπει» ανάπτυξη – Τα best sellers και το στοίχημα των στεγνωτηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.