ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φορώντας τα γιορτινά το Πεδίον του ‘Αρεως ετοιμάζεται να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους με ξεχωριστές εορταστικές εκδηλώσεις από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 έως την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από την Περιφέρεια Αττικής, «Στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειας της Περιφέρειας Αττικής τα τελευταία τέσσερα χρόνια για έναν δημόσιο χώρο πολιτισμού και αναψυχής, το Πάρκο θα γίνει ξανά τόπος έντονης πολιτιστικής δραστηριότητας, με τη συμμετοχή σημαντικών φορέων όπως η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και η Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, αλλά και νέων καλλιτεχνών». Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και χριστουγεννιάτικα εκπαιδευτικά εργαστήρια από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η πιο νόστιμη τάρτα Χριστουγέννων – Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας

