ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που αποτυπώθηκαν μετά τη διέλευση ανεμοστρόβιλου που σάρωσε θερμοκηπιακή μονάδα στο Ελαφονήσι Χανίων στην Κρήτη.
Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα zarpanews, ο ανεμοστρόβιλος κατέστρεψε σχεδόν ολόκληρη τη σοδειά από ντομάτες, που ήταν σχεδόν έτοιμες για συγκομιδή, σε μια έκταση δέκα στρεμμάτων!
Οι ιδιοκτήτες υπολογίζουν ότι ζημιώθηκαν κατά 100.000 ευρώ από τη χαμένη παραγωγή, καθώς και κατά 200.000 ευρώ για τις καταστροφές στα θερμοκήπια.


Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο αρχικά εμφανίστηκε ένας υδροστρόβιλος, σε κοντινή θαλάσσια περιοχή, ο οποίος στη συνέχεια μετατράπηκε σε ανεμοστρόβιλο, καθώς «καβάλησε» τη στεριά και άρχισε να σαρώνει ο,τι έβρισκε στο διάβα του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιες περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά – Κλειστά σχολεία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Χανιά: Ένοχος ο πατέρας που ξυλοκόπησε τον λυκειάρχη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- OMODA & JAECOO: Η υβριδική τεχνολογία SHS οδηγεί την ανάπτυξη της μάρκας στην Ευρώπη και την Ελλάδα
- HSBC για Ελλάδα: Όταν η αναβάθμιση γίνεται υποβάθμιση
- Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική σε νέα σύγχρονα γραφεία
- Σύμβουλος Καρυστιανού: Δεν ήταν λάθος η δήλωση μου για αιματηρή επανάσταση, δεν μας αρκούν εκλογές κάθε 4 χρόνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.