ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε αναβολή οδηγήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της Intertech, μετά απο έλλειψη της απαιτούμενης απαρτίας των 2/3 του καταβεβλημένου κεφαλαίου. Ως εκ τούτου, ορίστηκε νέα ημερομηνία για την Β’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα τελικά στις 28 Δεκεμβρίου 2018. Βασικό θέμα της συνέλευσης ήταν η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών. Εκπληξη προκαλεί ότι στη σημερινή Γενική Συνέλευση δεν έδωσε το παρών ο βασικός μέτοχος (όμιλος Κοντομηνά), αναβάλλοντας έτσι το ζήτημα της έγκρισης της κεφαλαιακής ένεσης στην εταιρία.
Αντίθετα, στην πρώτη έκτακτη Γενική Συνέλευση υπήρχε απαρτία της τάξεως του 53,3%, λόγω της τότε παρουσίας του ομίλου Κοντομηνά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΙΝΤΕΡΤΕΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ- ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ (ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η: 121826860000-πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 17099/06/Β/66/29) ανακοινώνει ότι:
στο Ελληνικό Αττικής, τη δεκάτη εβδόμη (17η) του μηνός Δεκεμβρίου του έτους δύο χιλιάδες δεκαοχτώ (2018), ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ., στα ενταύθα γραφεία της Εταιρείας, επί της οδού Αφροδίτης 24 και Ριζούντος, συνήλθαν σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι αυτής.
Στη Γενική Συνέλευση διαπιστώνεται ότι παρίστανται μέτοχοι που εκπροσωπούν 2.008.247 μετοχές επί συνόλου 11.233.200 μετοχών ήτοι το 17,87 %, του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, συνεπώς δεν υφίσταται η κατά νόμο και κατά το Καταστατικό απαιτούμενη απαρτία των 2/3 του καταβεβλημένου κεφαλαίου περί λήψης απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Κατόπιν αυτού και δυνάμει της από 13-11-2018 πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου, η Β’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στις 28-12-2018 και ώρα 11 π.μ. στον ίδιο ως άνω τόπο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Intertech: Αποεπένδυσε η Prime Insurance του Δ. Κοντομηνά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Intertech: Στο 44,36% μειώθηκε το ποσοστό του Δ. Κοντομηνά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Novo Nordisk: Προειδοποίηση για πτώση των πωλήσεων λόγω εντονότερου ανταγωνισμού στις ΗΠΑ
- Ποιος είναι ο 54χρονος Έλληνας που συνελήφθη για σαμποτάζ σε γερμανικά πολεμικά πλοία
- Δίκη Λεπέν: Ο Εισαγγελέας προτείνει επικύρωση των ποινών – Μεταξύ τους η στέρηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι
- Reuters: Οι ΗΠΑ κατέρριψαν ιρανικό drone που πλησίαζε αεροπλανοφόρο στην Αραβική Θάλασσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.