array(0) {
}
        
    
Menu
0.22%
Τζίρος: 169.06 εκατ.

Μononews Shipbrokers 10

Life & Style

Ποιος αποχώρησε από το Project Runway Greece; (video)

Οι υποψήφιοι σχεδιαστές για αποχώρηση
Comments

Εντυπωσιακές δημιουργίες σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον concept και μία αποχώρηση που προκάλεσε συγκινήσεις παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Project Runway Greece με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή. Στη θέση του guest judge απολαύσαμε την καλλονή Μαρία Κορινθίου, καθώς η αποστολή της εβδομάδας είχε σχέση με τον ελληνικό κινηματογράφο. Ειδικότερα, οι σχεδιαστές κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα κοστούμι εμπνευσμένο από μία κλασική ελληνική ταινία που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε ένα ενδεχόμενο ριμέικ σε 30 χρόνια από τώρα. Μερικές από τις μούσες των σχεδιαστών ήταν οι Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ζωή Λάσκαρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ρένα Βλαχοπούλου και Μαίρη Αρώνη.

Μετά την ολοκλήρωση της πασαρέλας, οι κριτές ανέδειξαν ως καλύτερο σχεδιαστή της εβδομάδας την Μαργαρίτα, η οποία την επόμενη εβδομάδα κερδίζει επιπλέον χρόνο από τους υπόλοιπους διαγωνιζομένους.

Σύμφωνα με την κριτική επιτροπή, οι τρεις που συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Τρύφωνας, ο Γιώργος και η Ιουλία. Μάλιστα, η παίκτρια συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς όπως εκμυστηρεύτηκε, δεν έχει σπουδάσει το αντικείμενο, ενώ αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με αυτό, μετά τον χαμό ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου. Το τραγικό αυτό γεγονός την έκανε να αναθεωρήσει τη ζωή της και να ακολουθήσει το όνειρό της.

https://www.instagram.com/p/BrZ5sV1n5rE/

Στο τέλος, η Ευαγγελία Αραβανή ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής που αποχωρεί από το Project Runway είναι ο Τρύφωνας.

https://www.instagram.com/p/BrYn2s1njCX/

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/BrXmvCdgUuH/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποχώρηση – σοκ από το My Style Rocks (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατέρας έγινε ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Νίκος Μουτσινάς σώζει την χαμένη τιμή του Open

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με ανεύρυσμα εγκεφάλου
Κατερίνα Καινούργιου: Θα το ανακοινώσω όταν θέλω εγώ (video)
Ταινίες πρώτης προβολής: Το Αφεντικό, η ντίβα και ένας αχινός στο Λονδίνο
Έμιλυ Βαφειά: Υπέρκομψη στα εγκαίνια της έκθεσής της στην Κηφισιά
Αμαλία Κωστοπούλου: Το πάρτι αρραβώνων στο Τέξας και γιατί νιώθει ευγνώμων
Το σόι σου: Πότε κάνει πρεμιέρα με νέα επεισόδια
Κατερίνα Καινούργιου: «Από τις 10 πεινάμε…» είπε πιάνοντας την κοιλιά της (video)
Ο Νικόλας Νιάρχος πήγε ντυμένος… εύζωνας στον αναγεννησιακό γάμο του στην Ιταλία
Ευγενία Νιάρχου και Νίνα Φλορ στο γκαλά του Βρετανικού Μουσείου μπροστά στα Γλυπτά του Παρθενώνα
Το παρασκήνιο του mega deal! Πώς η Apple μπήκε στις πίστες της Formula 1