• LIFE&STYLE

    Πατέρας έγινε ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη (pic)

    • NewsRoom
    παντελιδης-πωλινα

    Πωλίνα Φιλίππου και Παντελής Παντελίδης


    Με χαρμόσυνη είδηση «κλείνει» το 2018 για την οικογένεια Παντελίδη, καθώς ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η σύζυγός του, Πωλίνα Φιλίππου έγιναν γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι που παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβριο, υποδέχτηκε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο και θα πάρει το όνομα «Αθηνά», τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την μητέρα του Τριαντάφυλλου. Ο αδελφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη και η ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Το Καφέ της Χαράς» ως τη φίλη της Βάλιας, Πωλίνα, ανέβασαν μία οικογενειακή φωτογραφία στα social media ανακοινώνοντας τον ερχομό του νέου τους μέλους.

    Η Πωλίνα Φιλίππου έγραψε στο Facebook: «Και μια φωνούλα μου φωνάζει “Αθηνά, να νανα να, ήρθες κ έβαλες στα βράδια μου φωτιά” Πόνεσα, έκλαψα, ταλαιπωρήθηκα για ώρες, αλλά τα ξέχασα όλα με το που σε πήρα στην αγκαλιά μου!!

    Είναι πολύ λίγες οι λέξεις για να περιγράψω το πόσο ευτυχισμένη είμαι!! Σ’ ευχαριστώ πολύ που δεν έφυγες λεπτό απ’ το πλάι μου @filiospantelidis!! Να μας ζήσεις κοριτσάκι μας!!».

    Ο πανευτυχής πατέρας Τριαντάφυλλος Παντελίδης έγραψε στο Instagram: «Ήρθες και έβαλες στα βράδια μου φωτιά να να να να, δεν αντέχω άλλο να ‘σαι μακριά να να να να!!!!!Η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου!!!! Το ωραιότερο δώρο ο θεός μου έχει στείλει, εσένα!!!!!!!!».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη παντρεύτηκε την Πωλίνα από το «Καφέ της Χαράς» (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομακτικό: 8χρονος παίρνει με ψυχραιμία το τιμόνι από τη μητέρα του που παθαίνει επιληψία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποχώρηση – σοκ από το My Style Rocks (video)



    ΣΧΟΛΙΑ