ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένταση στην Ιταλία: Επεισόδια σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης πριν τον αγώνα Βίρτους–Μακάμπι – Δείτε βίντεο
Έφοδο στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας δεκάδες μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απώλειες συναδέλφων τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ προχώρησε σε αυτή την κίνηση μετά τον θανάσιμο τραυματισμό οδηγού απορριμματοφόρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν ανετράπη το όχημα, την περασμένη εβδομάδα.
Για τον ίδιο λόγο σήμερα παραμένουν κλειστά όλα τα γκαράζ καθαριότητας των Δήμων της χώρας με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νίκος Τράκας, αυτό γίνεται «ως ένδειξη πένθους, αγανάκτησης, έντονης διαμαρτυρίας, αλλά και προειδοποίησης όλων των υπεύθυνων ότι το παραμύθι της δήθεν προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, έλαβε τέλος. Κυβέρνηση και Δήμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους τώρα. Οι «δολοφόνοι» πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να μπουν στη φυλακή» είπε.
«Όχι άλλο αίμα από εργαζόμενους στη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όχι στα μεροκάματα του τρόμου, του πόνου, της ανασφάλειας και του φόβου» συμπλήρωσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία: Απορριμματοφόρο καταπλάκωσε εργαζόμενο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανακοίνωση ΥΠΑΑΤ, Κώστας Τσιάρας: Η προσχηματική άρνηση στον διάλογο δεν συνεισφέρει στην επίλυση των αγροτικών προβλημάτων
- Ισραήλ: Αναστέλλονται οι επιχειρήσεις κατά της Χεσμπολάχ προσωρινά
- Μητσοτάκης προς αγρότες: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, τα μπλόκα υπονομεύουν τον αγώνα σας, μελετάμε νέο πακέτο ενίσχυσης
- Αισιοδοξία για την κατανάλωση – Στους ρυθμούς των γιορτών κινείται η αγορά