array(0) {
}
        
    
Menu
0.02%
Τζίρος: 153.44 εκατ.

Ανοδικά οι ευρωαγορές με το Παρίσι να «μένει πίσω» – Στο -6,3% το CVC Capital Partners

Media

Δημήτρης Μάρης (24Media): Στάσιμος και με ξεπερασμένη ρητορική ο ΣΕΒ

Δημήτρης Μάρης. Επιχειρηματίας
Comments

Για τη σημασία της συνεργασίας και των εποικοδομητικών συμβιβασμών στον δύσκολο δρόμο της επιστροφής στην ανάπτυξη μίλησε ο πρόεδρος της 24Media, Δημήτρης Μάρης, από το βήμα του Thessaloniki Summit. Ο κ. Μάρης αναφέρθηκε στην ανάγκη περισσότερων συνεργασιών και συμβιβασμών στον ελληνικό επιχειρηματικό σκηνικό και, παράλληλα, άφησε αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας του ΣΕΒ ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την ανάγκη επένδυσης της χώρας στην αναμόρφωση της εκπαίδευσης.

Ο κ. Μάρης, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος, Αθανάσιο Σαββάκη, για την διοργάνωση του Thessaloniki Summit και για τον εκμοντερνισμό του Συνδέσμου, αναφέρθηκε και στην στασιμότητα του ΣΕΒ.

«Μπορεί να υπάρχουν σοβαρές φωνές νέων ανθρώπων και επιχειρηματιών που προσπαθούν να εκφράσουν και να φέρουν μία νέα πρόταση, συνολικώς ο οργανισμός έχει μείνει στάσιμος, σε μία ρητορική ξεπερασμένη, που αν δούμε διαχρονικά δεν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Για εμένα είναι αδιανόητο ένα θεσμικό όργανο που εκπροσωπεί το σύνολο του επιχειρείν στην Ελλάδα να μην διαμορφώνει το τοπίο έστω και οραματικά έστω και σε επίπεδο προτάσεων. Εκεί η ευθύνη είναι δική μας και πρέπει να την αναλάβουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημήτρης Μάρης (ΕΝΕΔ): Παράγουμε ειδήσεις με υψηλό κόστος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι επτά κινήσεις του Χρήστου Μεγάλου για να ξαναβγεί στο… ξέφωτο η Τράπεζα Πειραιώς

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι νέες business του Τσακαλώτου και του Μαξίμου με την JP Morgan και τον κ. Στ. Παπαδόπουλο

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Την περίοδο πριν αναλάβει ο ΑΔΜΗΕ το έργο αφορά η έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Βαγγέλης Μαρινάκης: Δείτε live την ομιλία του στο συνέδριο του Economist
Παπουτσάνης: Στο 23,3% το ποσοστό του Μενέλαου Τασόπουλου μετά την αγορά 40.000 κοινών μετοχών
Τα βρετανικά δικαστήρια δικαίωσαν την πρώην σύζυγο του πλουσιότερου ανθρώπου στη Ρωσία – Επίδικο assets έως και 9 δισ. δολ.
Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Επίσκεψη και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Thrace Polyfilms A.B.E.E. στην Ξάνθη
Υπουργείο Παιδείας: Ξεκίνησε η πρώτη φάση προσλήψεων αναπληρωτών
Όμιλος AKTOR: Αύξηση 17% στα 623 εκ. ευρώ για τον κύκλο εργασιών στο εξάμηνο – Στα 4,3 δισ. το ανεκτέλεστο
Λάμπρος Παπακωνσταντίνου (Ideal Holdings): «Όχι» στην εξαγορά της ΔΕΛΤΑ – Καμία συζήτηση με CVC
Καβάλα: Σορός ανασύρθηκε στην περιοχή Φιδονήσι
Τσάφος για τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας: «Να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω στην επιτυχία του καλοκαιριού»