Μηχανική βλάβη, λίγη ώρα μετά την αναχώρησή του, παρουσίασε το απόγευμα, το υδροπτέρυγο Flying Dolphin ΧVII, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, με 100 επιβάτες και 6 άτομα μέλη πλήρωμα.
Το υδροπτέρυγο, στο οποίο απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάσταση της βλάβης, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιά – Πόρο – Ύδρα – Ερμιόνη -Σπέτσες – Πορτοχέλι.
Οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ελληνική στρατηγική πρωτοβουλία που αιφνιδίασε την Τουρκία και ανατρέπει τα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο
- Sergio Ermotti (UBS): Οι τιμές της ενέργειας θα παραμείνουν υψηλές
- «Zombie» δεξαμενόπλοιο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ – Το δεύτερο σε λίγες μέρες
- Goldman Sachs: Ανεβάζει τις προβλέψεις για το πετρέλαιο – Στα 85 δολ. το Brent το 2026 λόγω «ιστορικού» σοκ προσφοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.