ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βασίλης Χήτος: Το στόρι του «mister Ζαγόρι», ο γάμος με την Βραζιλιάνα καλλονή, το ελικόπτερο στη Μύκονο και η «σχέση» με τη Βικτώρια Καρύδα
Στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η κηδεία του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι του.
Υποβασταζόμενη και συντετριμμένη έφτασε στον ιερό ναό, μαζί με τα δύο παιδιά της, η Βικτώρια Καρύδα, η σύζυγος του επιχειρηματία η οποία το βράδυ της δολοφονίας βρισκόταν στην πασαρέλα, έχοντας πλήρη άγνοια για το τραγικό γεγονός. Την ίδια ώρα, η μητέρα του εκλιπόντα, έκλαιγε και φώναζε δυνατά, μη μπορώντας να πιστέψει ακόμα τι έχει συμβεί.
Στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, μεταξύ των οποίων και παίκτριες του ριάλιτι μόδας My Style Rocks, στο οποίο συμμετείχε φέτος η Βικτώρια Καρύδα.
Μετά την κηδεία, η σορός του Μακρή θα μεταφερθεί στην Αυστραλία, από όπου κατάγεται, προκειμένου να ταφεί.
https://www.youtube.com/watch?v=gUwa3Uwt7fA
Βίντεο: Πρώτο Θέμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Ιράν αρνείται την επίθεση στη νήσο Χαργκ – «Τα tweets του Τραμπ είναι γελοία»
- Φλωρίδης για Σαμαρά: «Το κόμμα είναι προσπάθεια να πλήξει την παράταξη από την οποία προέρχεται» (βίντεο)
- Τουρκία: Ανάπτυξη 1,1% το δεύτερο τρίμηνο – Σενάρια μείωσης των επιτοκίων από το 37%
- Κυρανάκης: Από αυτήν την εβδομάδα το Αθήνα–Θεσσαλονίκη θα λειτουργεί με 100% τηλεδιοίκηση και ETCS


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.