ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Jefferies για Ελλάδα: Από το Grexit στο νέο ευρωπαϊκό θαύμα – Αντικαθιστά την Nvidia με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
Όλα δείχνουν αποφυγή του Grexit, αφού ο Σταύρος Κοντονής τα βρήκε με τους εκπροσώπους των ΕΠΟ – FIFA – UEFA και λυτρώνεται έτσι το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ειδικότερα, με την ολοκλήρωση της συνάντησης του Σταύρου Κοντονή με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τον Γιώργο Γκιρτζίκη, η ΕΠΟ δεσμεύτηκε να αποσύρει την προσφυγή της στο ΣτΕ, αιτείται να αρχίσει άμεσα το Κύπελλο, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού θα έχει επαφή με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και μέχρι την Παρασκευή (15/4) θα έχει αποφασιστεί οριστικά αν θα γίνουν οι αγώνες.
Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκης Κουτσουμνής (ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας των διεθνών ομοσπονδιών) η συμφωνία που προέκυψε αναφέρει ότι:
– Μέχρι την Παρασκευή η ΕΠΟ θα έχει αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης του Υπουργείου να ματαιώσει τη διοργάνωση του Κυπέλλου και παράλληλα θα καταθέσει αίτημα στο Υπουργείο για επανέναρξη της διοργάνωσης με συγκεκριμένες προτάσεις για τους όρους διεξαγωγής των αγώνων (κεκλεισμένων των θυρών, παρουσία μαθητών).
– Το Υπουργείο θα αποφασίσει την επανέναρξη του Κυπέλλου.
– Από την ερχόμενη εβδομάδα ειδική αντιπροσωπεία της FIFA θα εγκατασταθεί στα γραφεία της Ομοσπονδίας προκειμένου να μελετήσει το κανονιστικό πλαίσιο της Ομοσπονδίας και ειδικά τη λειτουργία της Επιτροπής Δεοντολογίας, προκειμένου να εναρμονιστεί με τις επιταγές της διεθνούς Ομοσπονδίας, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν επαφές με το Υπουργείο για τα σημεία των αθλητικών νόμων του 1999, του 2015 και του 2016 προκειμένου να απαλειφθούν οι διατάξεις που θίγουν το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.
Όλα δείχνουν λοιπόν ότι το Κύπελλο θα ξεκινήσει και ότι το Grexit θα αποφευχθεί.
Διαβάστε ακόμα:
http://www.mononews.gr/o-fovos-tou-brexit-skotoni-tis-efkeries-apascholisis-ektos-an-thelete-na-ergastite-stous-tomis-ikonomikon-ke-technologias/37698
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκότωσαν με καλάσνικοφ τον Γιάννη Λάλα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ
- Ρύθμιση δανείου και ευθύνη του εγγυητή: Πότε η τράπεζα μπορεί να στραφεί εναντίον του για ολόκληρο το χρέος
- Forbes 2025: Οι σταρ που συνεχίζουν να βγάζουν εκατομμύρια μετά θάνατον
- Nobu Matsuhisa-Ρόμπερτ ντε Νίρο: Από ένα πιάτο μπακαλιάρου στην αυτοκρατορία των 900 εκατ. δολαρίων