ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δυο παίκτριες αποχώρησαν από το χθεσινό Gala του My Style Rocks. Το θέμα της βραδιάς ήταν η δεκαετία του ‘80 και οι κοπέλες κλήθηκαν να ντυθούν ανάλογα, ενώ guest κριτής ήταν η Τζένη Μπαλατσινού.
Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν πέντε παίκτριες, που είχαν συγκεντρώσει την χαμηλότερη βαθμολογία. Συγκεκριμένα, αυτές ήταν οι Αμάντα Μανωλάκου, Δανάη Ντανάκα, Έφη Αναστασοπούλου, Τάνια Κοφινιώτη και η Εύα Μπάση.
Οι συμπαίκτριές τους, μετά από πολλές ψηφοφορίες, αποφάσισαν να σώσουν την Εύα. Οι τρεις κριτές αποφάσισαν να φύγουν από το παιχνίδι η Αμάντα Μανωλάκου και η Δανάη Ντανάκα.
Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα και κέρδισε 2.500 ευρώ.
https://youtu.be/PXavQsIhcAU
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για My Style Rocks: «Η Αραβανή το πήγαινε καλύτερα από την Σπυροπούλου»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Η ατάκα της Σπυροπούλου που προκάλεσε γέλιο στους κριτές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ποια είναι η σύντροφος του κριτή του My Style Rocks; (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προσύμφωνο αγοράς ακινήτου: Σε ποιες περιπτώσεις δεν εξασφαλίζει τον αγοραστή και πώς μπορείτε να προστατευθείτε
- Νέες παρεμβάσεις για την ενίσχυση της υγείας και ασφάλειας στην εργασία – Το «Mononews» αποκαλύπτει το νομοσχέδιο
- Φώτης Μανούσης: Από τον τραυματισμό του στο Σέιχ Σου από τα ΜΑΤ του Αρκουδέα, στο σταθμό New Chanel και στην ακτοπλοΐα
- Νεμπής (ΟΤΕ): Πώς ακολουθεί το παράδειγμα της Τ- Mobile στις ΗΠΑ
