ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δεν πιστεύω ότι θα γίνουν εκλογές λόγω του Σκοπιανού» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο περιθώριο ημερίδας που πραγματοποιείται απόψε στη Θεσσαλονίκη, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις μετά το δημοψήφισμα των Σκοπίων».
«Δεν πρόκειται ο κ. Τσίπρας να αποχωρήσει από την εξουσία, θα μείνει μέχρι την τελευταία μέρα, παρά μόνο αν πιεστεί λόγω της οικονομίας», είπε ο κ. Γεωργιάδης, απαντώντας σε ερωτήσεις για φερόμενες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, αναφορικά με τη στάση του προς την κυβέρνηση και πρόσθεσε: «Κάθε δήλωση του κ. Καμμένου είναι άνευ σημασίας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πού προτείνει ο Καμμένος να γίνουν νέες αμερικανικές βάσεις – To plan B για το Σκοπιανό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι ζήτησε ο Τσίπρας από τον Καμμένο στο κεκλεισμένων των θυρών υπουργικό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΑΤ Ομόνοιας – Αποδοκιμασίες για την Όλγα Γεροβασίλη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελ. Προδρόμου (BMS) για καινοτόμα φάρμακα: Η υποχρηματοδότηση, τα αδιέξοδα και οι αναγκαίες λύσεις
- The Billionaires Club: Ποιοι είναι οι 19 δισεκατομμυριούχοι που βρίσκονται στη λίστα των επιδραστικών του mononews100
- Υπερταμείο: Ενδιαφέρον από πέντε επενδυτικά σχήματα για τις Ελληνικές Αλυκές
- Νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Στη Β΄ φάση του διαγωνισμού οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, AKTOR–METLEN και ΑΒΑΞ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.