ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χθες ο πρωθυπουργός έδωσε το σύνθημα, σήμερα τα στελέχη προχωρούν στο παρασύνθημα και δίνουν άφεση αμαρτιών στον Πάνο Καμμένο, που είπε (πάλι) μια κουβέντα παραπάνω. «Η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο news24/7, ανέφερε ότι ο πρώτος στόχος της κυβέρνησης ήταν να βγάλει την χώρα από τα μνημόνια, ο οποίος επετεύχθη, και πλέον μένει ο δεύτερος που είναι η διερεύνηση σκανδάλων διαφθοράς. Μάλιστα, ο κ. Κυρίτσης έκανε σύγκριση με τους κυβερνητικούς εταίρους στη Γερμανία, λέγοντας ότι δεν μιλιούνται καλά-καλά μεταξύ τους. «Τσίπρας και Καμμένος θα συνεχίσουν να λένε καλημέρα» σχολίασε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επανέλαβε ότι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών είναι οι αρμόδιοι για θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Στροφή και από στελέχη των ΑΝΕΛ, μετά το πρώτο κύμα αντιδράσεων. Ο Πάνος Σγουρίδης, μιλώντας στον ίδιο σταθμό, είπε ότι «ο κ. Καμμένος έκανε μια πρόταση με την προϋπόθεση ότι η συμφωνία δεν θα περάσει», ενώ ερωτηθείς εάν το plan B έχει συζητηθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, απάντησε αρνητικά, αν και πρόσθεσε ότι «κατά καιρούς έχει ειπωθεί σε συζητήσεις».
Αναφερθείς στη Συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε ότι «εμείς λέμε ότι δύσκολα θα περάσει. Η θέση μας είναι δεδομένη», διευκρινίζοντας κατά τα λοιπά ότι η «κυβέρνηση είναι σταθερή».
Επίσης, διαφοροποιήθηκε και τη θέση Τοσουνίδη περί υπερψήφισης μιας πρότασης μομφής, αν κατατεθεί από τη ΝΔ, λέγοντας: «Καμία πρόταση της ΝΔ δεν θα ψηφίσουμε. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η φράση Τσίπρα για Καμμένο που άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και εσωκομματικό άδειασμα στον Καμμένο από τον Τέρενς Κουίκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ελληνική αγορά fast food σε τροχιά αλλαγών – Τα επιχειρηματικά σχέδια των εταιρειών
- Αλέξανδρος Κίκιζας στο My Story: Η ιστορία των ζυμαρικών Melissa από το μπακάλικο στη Λένορμαν στην επέκταση σε 45 και πλέον χώρες
- Αγορά ακινήτων: Οι προκλήσεις στέγασης των φοιτητών σήμερα – Από το ενοίκιο στο αδιέξοδο
- Προθεσμία έως τον Ιούνιο θέτουν οι ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.