ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διευκρινήσεις αναμένει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης από τον Πάνο Καμμένο, σχετικά με το «εναλλακτικό του σχέδιο» για το Σκοπιανό, το οποίο όπως αποκάλυψε πρότεινε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο κ. Βούτσης, μιλώντας στο kontra channel δήλωσε «έκπληκτος» με τον Πάνο Καμμένο, εκφράζοντας την απορία του και για την πρόσκληση που απεύθυνε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στις ΗΠΑ για να αναπτύξουν στρατιωτικές βάσεις και σε άλλα σημεία της Ελλάδας πέρα της Σούδας.
«Δεν γνωρίζω πού κατατείνει σε αυτή τη ρητορική» είπε συγκεκριμένα ο Ν. Βούτση, προσθέτοντας ότι «είναι πολύ πέρα από τη διατύπωση της πάγιας θέσης του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ίδιου, και είναι σεβαστή και διατυπωμένη ότι δεν συμφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών».
Όπως σημείωσε ο Νίκος Βούτσης, «εμείς εργαζόμαστε για τη συνεργασία στα Βαλκάνια, αντίθετα με τη διαμόρφωση αξόνων για να αποτρέψουμε τα εθνικιστικά δόγματα και στερεότυπα από πλευράς Αλβανίας και Τουρκίας. Άρα δεν αντιλαμβάνομαι πού θα βοηθούσε η διαμόρφωση αντιαξόνων και αντιμετώπων με άλλες χώρες που ανέφερε ο Πάνος Καμμένος».
«Δεν είναι και εύκολο να κατανοηθούν σε βάθος», επανέλαβε ο Ν. Βούτσης για τις δηλώσεις Καμμένου, προσθέτοντας ότι «περιμένω να δώσει παραπέρα ερμηνείες για να κατανοήσουμε τι εννοεί. Έχω εκτιμήσει ότι αυτό είναι λάθος από κάθε άποψη. Η μεγάλη στρατηγική διαφορά έγκειται στο αν θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βόμβα στην κυβέρνηση από το «plan B» Καμμένου: Το Μαξίμου αδειάζει τον υπουργό Άμυνας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πού προτείνει ο Καμμένος να γίνουν νέες αμερικανικές βάσεις – To plan B για το Σκοπιανό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε είσοδο πολυκατοικίας
- Η Μαντόνα διαφημίζει την Ελλάδα, το ξεχωριστό pop up από ThemisZ και Φαίη Μπέη, τα πάρτι του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, του Παναγιώτη Τσάκου στην Ίο, ένα στη Χαλκιδική και η έκθεση έκθεση Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
- Πληροφορική: Στο κυνήγι των δισ. ευρώ για έργα αμυντικής τεχνολογίας
- Μύρων Τσατσάκης: Ο αφανής Έλληνας εφοπλιστής που «ξετρυπώνουν» τα πλοία του οι βόμβες των Φρουρών της Επανάστασης και των Χούθι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.