ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο στα Μάλια ένας 39χρονος τουρίστας από τη Ρωσία, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, στην περιοχή έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 39χρονο, τον οποίο μετέφερε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο τουρίστα, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν απλά τον θάνατό του.
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο.
Την υπόθεση χειρίζεται το Β’ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Νεκρός 18χρονος μοτοσικλετιστής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Entersoftone-Hg: Ολο το παρασκήνιο του giga deal – Πώς ο Πάνος Γερμανός έβγαλε κέρδος 263 εκατ.
- Pepsico: Γιατί έγραψε ζημιές στην Ελλάδα
- Το ράλι των 5, τι συμβαίνει στην ΓΕΚ Τέρνα, τα τρελά λεφτά του Πάνου Γερμανού, τι γίνεται στην Realcons, τα ακριβά ψώνια Φράγκου και Μπακολίτσα, η Ντόρα και η μάχη της Κρήτης και τα νεότερα για την σχέση του 70χρονου πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
- Αυτό είναι το σχέδιο κυβέρνησης για την ενεργειακή κρίση – Πού θα κλειδώσει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.