ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φτερό στον άνεμο έχουν γίνει οι τραπεζικές μετοχές εν μέσω καταιγίδας πωλήσεων που σαρώνει την αγορά από το πρωί. Λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι, η μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς βρισκόταν κλειδωμένη στο -30%, ενώ η Eurobank σημείωνε απώλειες της τάξης του 19%, για την Εθνική Τράπεζα η πτώση άγγιζε το 12% και η Alpha Bank υποχωρούσε περίπου κατά 9%.
Στα χρηματιστηριακά γραφεία επικρατεί πανικός, καθώς οι εντολές πώλησης διαδέχονται η μία την άλλη.
Πάρα πολλά χαρτοφυλάκια φέρεται να πυροδοτούν πωλήσεις, εξαιτίας των stop locks που παραβιάζονται, αλλά και των χτυπημάτων που δέχονται τα margins.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλουμίνιο: Άνοδος στις τιμές καθώς ο Τραμπ υπόσχεται να διατηρήσει τον αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ
- Σκέρτσος: «Η ψηφιακή κάρτα εργασίας, μία από τις πιο εμβληματικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη»
- Βρετανία: Αύξησε σε «σοβαρό» το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής μετά την αντισημιτκή επίθεση σε συναγωγή
- Μεγάλη ανατροπή – Ευκολότερες και ταχύτερες οι εξώσεις από 1η Μαΐου: Τι αλλάζει για καθυστέρηση ενοικίου και λήξη μισθωτηρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.