ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά τον Ελληνικό λαό και οι πολίτες της FYROM γύρισαν την πλάτη στην συμφωνία Τσίπρα/Ζάεφ, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, για το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, υπογραμμίζοντας πως οι δύο πρωθυπουργοί αντιμετωπίζουν την αποδοκιμασία των λαών τους.
«Το γεγονός ότι οι Σκοπιανοί γύρισαν την πλάτη σε μια συμφωνία που τους έδινε Μακεδονική γλώσσα και Εθνότητα, αποδεικνύει ποσό βαθειά είναι τα αλυτρωτικά και εθνικιστικά στερεότυπα στο γειτονικό κράτος. Ότι αυτή η συμφωνία μόνο νέα προβλήματα θα δημιουργούσε. Όπως η Φώφη Γεννηματά κατ’ επανάληψη έχει επισημάνει» ανέφερε η ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίθεση ΝΔ στη κυβέρνηση: Απέδειξαν πως η χώρα κυβερνάται από μια κυνική σύμπραξη ανθρώπων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Ζάεφ: Συγχαρητήρια για την αποφασιστικότητα σου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεπέν ή Μπαρντελά: Το δικαστήριο αποφασίζει ποιος θα οδηγήσει τη γαλλική Ακροδεξιά στις εκλογές
- Pioneer Marine: Παπούλης και Ταπακτσόγλου παρέλαβαν το MV Paradise που είναι το 19ο του στόλου τους
- SpaceX: Οι αναλυτές στοιχηματίζουν στην εταιρεία του Έλον Μασκ – Τιμή στόχος τα $300 από τη Morgan Stanley
- Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.