ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τζετ λαγκ του Κ.Μ., τα fake news των ΗΠΑ, το τετ α τετ του αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Τούρκο στρατηγό και ο πλούτος του Σαράκη
«Ο κ. Τσίπρας επιλέγει την πόλωση για να περιχαρακώσει το μικρό ακροατήριο το οποίο του έχει απομείνει. Αλλά η πόλωση αυτή είναι ζημιά όχι για την ΝΔ αλλά για τη χώρα» δηλώνει η βουλευτής και τομεάρχης οικονομίας και ανάπτυξης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και σημειώνει ότι η ΝΔ δεν θα ακολουθήσει τον κ. Τσίπρα σε αυτήν την αυτοκτονική για τη χώρα -αλλά και για την δημοκρατία- λογική».
Υποστηρίζει ότι η ΝΔ δεν προτείνει «κάποια αποσπασματικά μέτρα που ακούγονται ευχάριστα», αλλά παρουσίασε το συνολικό της σχέδιο για το αύριο. «Με τους ρυθμούς ανάπτυξης που έχει σήμερα η χώρα, χαμηλότερους όλων των χωρών που μπήκαν σε πρόγραμμα, θα παραμείνουμε σε έναν κύκλο στασιμότητας. Οι νέοι μας θα συνεχίσουν να φεύγουν στο εξωτερικό και η χώρα θα αργοπεθαίνει. Εμείς θέλουμε να μεγαλώσουμε την πίτα για να ωφεληθούν οι πολλοί» τονίζει.
Η πρώην υπουργός εκτιμά ότι «όταν οριστεί η ημερομηνία των εκλογών, οι πολίτες θα εκφραστούν ανοιχτά και τότε οι διαφορές στα ποσοστά θα είναι συντριπτικές», επισημαίνει ότι «οι πολίτες μετά από 9 χρόνια κρίσης είναι απογοητευμένοι και αισθάνονται προδομένοι» και υπογραμμίζει ότι «η ΝΔ διεκδικεί τη θετική ψήφο των Ελλήνων».
Σε ερώτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών η Ντόρα Μπακογιάννη εξηγεί ότι αν κυρωθεί από το κοινοβούλιο της γειτονικής χώρας και το ελληνικό κοινοβούλιο δεν θα υπάρχουν πολλά περιθώρια να αλλάξει. «Θα πρόκειται για μια διεθνή συμφωνία της χώρας την οποία θα είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε» σημειώνει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Moody’s: Ανέβαλε την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα δημοσκόπηση: Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Το 42% θέλει πρόωρες εκλογές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας-Καμμένος συμφώνησαν για ενότητα… μέχρι τον Μάρτιο που θα ξανασυζητήσουν για τη Συμφωνία των Πρεσπών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Paolo Colombo: Ο Ιταλός καλλιτέχνης που έφερε τη μαγευτική συνάντηση μουσικής και μωσαϊκών στην Αθήνα
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο – Ποια θέματα θα συζητηθούν
- Χρηματιστήριο: Πού οφείλεται το sell off σε Coca Cola και Cenergy
- Πώς ξεμπλοκάρουν οι σχολάζουσες κληρονομιές και οι κοινωφελείς περιουσίες των ιδρυμάτων – Το σχέδιο για την αντιμετώπιση του στεγαστικού
