• First Top Stories

    Σχεδόν μισό αιώνα φυλακή στον βιαστή της Δάφνης

    Δάφνη βιαστής

    Φωτογραφία: Eurokinissi


    Καμία επιείκεια δεν έδειξε η Δικαιοσύνη στον 53χρονο με τα σοβαρά προβλήματα όρασης, στα χέρια του οποίου μια φοιτήτρια φέρεται να έζησε εφιαλτικές ώρες, σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα στη Δάφνη, το Μάιο του 2017.
    Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων καταδίκασε τον 53χρονο σε κάθειρξη 42 ετών (εκτιτέα, συμφωνα με το νόμο, τα 25), χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.
    Παρούσα στο δικαστήριο η φοιτήτρια που άκουσε με ανακούφιση την απόφαση. Αντίθετα ο κατηγορούμενος επέλεξε να μην εμφανιστεί. Κρίθηκε ένοχος για  αρπαγή, με σκοπό να εξαναγκάσει την παθούσα σε πράξη ή ανοχή, για την οποία δεν είχε υποχρέωση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
    Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας στην αγόρευση της. Χαρακτήρισε τον 53χρονο διεστραμμένο και σατανικό. Απέρριψε τον ισχυρισμό του ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της 23χρονης, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαζόταν να τη ναρκώσει και να τη δέσει και φιμώσει, όπως και τη βρήκαν οι αστυνομικοί. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η παθούσα δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της».
    Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα της οικογένειας της 23χρονης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι κατέθεσε η 23χρονη για όσα πέρασε στα χέρια του «τυφλού» βιαστή της Δάφνης

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Τυφλός» βιαστής Δάφνης: Αρνήθηκε ξανά, παρά τα βίντεο και τις φωτογραφίες



    ΣΧΟΛΙΑ