• Πολιτική

    “Τυφλός” βιαστής Δάφνης: Αρνήθηκε ξανά, παρά τα βίντεο και τις φωτογραφίες

    Δάφνη


    Τη γραμμή της απόλυτης άρνησης ακολούθησε ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης και στη δεύτερη (συμπληρωματική) απολογία του. Αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το παιδικό πορνογραφικό υλικό που κατασχέθηκε στο ημιυπόγειο διαμέρισμα του, αρνήθηκε και ότι οι σκληρές εικόνες που έχουν καταγράψει οι κάμερες του βιντεοσκοπήθηκαν χωρίς τη θέληση των θυμάτων του.

    Ο 52χρονος με τα σοβαρά προβλήματα όρασης απολογήθηκε στην ανακρίτρια για παιδική πορνογραφία, μια νέα κατηγορία που του απαγγέλθηκε μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας στο υλικό που εντοπίστηκε στο κολαστήριο της Δάφνης.

    Σε σκληρούς δίσκους βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με «πρωταγωνιστές» ανήλικα παιδιά. Απολογούμενος ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι το υλικό αυτό δεν ήταν δικό του αλλά τρίτων προσώπων, καθώς όπως φέρεται να είπε έκανε σέρβις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στις κάμερες που ο 52χρονος είχε στο διαμέρισμα του εντοπίστηκαν καταγεγραμμένα τα βασανιστήρια στην άτυχη φοιτήτρια που τον περασμένο Μάιο έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του.

    Τότε αστυνομικοί είχαν εισβάλει στο διαμέρισμα και είχαν βρει κοπέλα δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη. Οι γονείς της ήταν εκείνοι που ανήσυχοι για την εξαφάνιση της κόρης τους έστειλαν την αστυνομία στο σπίτι όπου γνώριζαν ότι το τελευταίο διάστημα, η κόρη τους βοηθούσε έναν άνδρα με αναπηρία.

    Στην πρώτη απολογία του ο 52χρονος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και είχε κριθεί προφυλακιστέος.

    Ο μεσήλικας φέρεται να είχε κάμερα μέχρι και στην τουαλέτα του σπιτιού. Οι πληροφορίες λένε ότι έχει καταγράψει τουλάχιστον 6 κοπέλες την ώρα που εκείνες ντύνονταν.
    Για αυτές τις κάμερες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στη συμπληρωματική απολογία του ότι τις είχε τοποθετήσει για την ασφάλεια του κι ότι το γνώριζαν όλες οι κοπέλες που δούλεψαν στο σπίτι του.

    Μετά την απολογία του επέστρεψε στη φυλακή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Και για παιδική πορνογραφία κατηγορείται ο «ανάπηρος» βιαστής της Δάφνης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης κατέθεσε αίτηση για να βγει από τη φυλακή!



    ΣΧΟΛΙΑ