ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι των 12, τo smart money στην Ελλάκτωρ, ο Μπουτσικάκης και η μεγάλη δουλειά των ΕΑΣ, οι… ομοτράπεζοι Δένδιας – Γεραπετρίτης, τα ψώνια του εφοπλιστή Αγγέλου, οι νέες business της Μπενρουμπή, οι «ανιψούλες» του υπουργού και ο rich γάμος στο Ciragan με… IBAN
«Απαράδεκτη και καταστροφική για την εικόνα της πόλης» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τη χθεσινή ημέρα και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ.
«Η χθεσινή μέρα ήταν τελείως απαράδεκτη και καταστροφική για την εικόνα της πόλης. Όπως και η σημερινή. Σήμερα η αγορά ήταν ανοιχτή, όμως οι πελάτες φοβήθηκαν να κατέβουν στο κέντρο. Μόνο μεγάλα καταστήματα ήταν ανοιχτά. Ουσιαστικά η αγορά ήταν κλειστή. Είναι τελείως απαράδεκτο και το λέμε για πολλοστή φορά. Προτείναμε εδώ και χρόνια τα εγκαίνια της ΔΕΘ να ένα πανηγύρι και μία γιορτή για την πόλη, ένα οικονομικό και εμπορικό γεγονός», υποστήριξε ο κ.Μπουτάρης.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επανέλαβε την πρόταση «να σταματήσουν να γίνονται τα εγκαίνια της ΔΕΘ παρουσία πολιτικών αρχηγών. Εάν θέλουν να περάσουν πολιτικά μηνύματα ας κάνουν ένα πολιτικό φόρουμ. Ας πάνε όπου θέλουν εκτός κέντρου. Κι αυτοί που κάνουν τις φασαρίες και τις καταστροφές θα είναι πιο ελεγχόμενοι και δεν θα διαλύεται η πόλη. Κάψανε αυτοκίνητα, κάψανε κάδους, σπάσανε το σχολείο κοντά στο δημαρχείο».
Η παραπάνω δήλωση έγινε στο περιθώριο των αποψινών εγκαινίων του ειδικά διαμορφωμένου περιπτέρου του δήμου Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στην πύλη της ΧΑΝΘ, στην 83η Διεθνή Εκθεση. «Αυτό είναι ένα περίπτερο για την καθαριότητα και την ανακύκλωση, εκεί όπου θέλουμε να δώσουμε έμφαση», είπε ο κ.Μπουτάρης.
Στα εγκαίνια του περιπτέρου έδωσαν το παρών η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και Νίκος Παρασκευόπουλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έκρηξη στο Twitter από την κυνική αναφορά Τσίπρα για τους συνταξιούχους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοροαπαλλαγές Τσίπρα-Πόσο θα ελαφρυνθούν τελικά οι φορολογούμενοι [αναλυτικά παραδείγματα]
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το μακάβριο επιχείρημα Τσίπρα για τις συντάξεις (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Έρχεται νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου – Όλες οι πληροφορίες
- Alpha Bank: Τα κέρδη-ρεκόρ του 2025 και ο στόχος για αύξηση 11% στα κέρδη ανά μετοχή το 2026
- H σύναξη των πρέσβεων, οι δίμετροι εύζωνες και τα μπιφτεκάκια, τα κόκκινα τρουφάκια, τα 3 χρόνια από τα Τέμπη, τι ήθελε ο Γεραπετρίτης στο FBI
- Τέμπη, τρία χρόνια μετά: Συγκλονιστικές μαρτυρίες στο mononews από δύο γυναίκες που σώθηκαν εκείνη τη μοιραία νύχτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.