ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, μετά την ανατροπή νταλίκας στο 110ό χιλιόμετρο, στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας, γύρω στις 5:20 το απόγευμα της Κυριακής.
Η νταλίκα η οποία ανατράπηκε μετά από τροχαίο ατύχημα οδήγησε στο κλείσιμο του ρεύματος κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η διέλευση αυτοκινήτων να είναι αδύνατη.
Από το ατύχημα δεν προέκυψε πάντως κάποιος σοβαρός τραυματισμός.
Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στον κόμβο του Μαρτίνου και οδηγεί τα αυτοκίνητα με κατεύθυνση προς Αθήνα από παρακαμπτηρίους μέχρι την περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι εισαγγελείς του Παρισιού ζητούν να ασκηθούν διώξεις κατά του Musk για παραβιάσεις στο X
- Τουρκία: Μέσω του ψευδοκράτους αμφισβητεί στον ΟΗΕ τη συμφωνία Κύπρου-Αιγύπτου για τους υδρογονάνθρακες
- Όμιλος Neptune: Παραλαβή του νέας γενιάς «Neptune Pireas» στην Κίνα
- Χάος στην Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Τσουαμενί γρονθοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο τον Βαλβέρδε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.