ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις των τελευταίων 40 ετών πρόκειται να πραγματοποιήσει η Ρωσία τον Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, ενώ θα συμμετέχουν και στρατιωτικές δυνάμεις της Κίνας και της Μογγολίας.
Η στρατιωτική άσκηση, ονόματι Vostok-2018, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική και ανατολική Ρωσία και θα συμμετάσχουν σε αυτή σχεδόν 300.000 στρατεύματα, περισσότερα από 1.000 αεροσκάφη, δύο τμήματα του ρωσικού στόλου και όλες οι εναέριες μονάδες του, σύμφωνα με το Reuters.
Όπως ανέφερε ο Σόιγκου, οι ασκήσεις θα είναι οι μεγαλύτερες από την στρατιωτική άσκηση Zapad-81 (West-81) που πραγματοποίησε η Σοβιετική Ένωση το 1981.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απάντηση στις αμερικανικές κυρώσεις ετοιμάζει η Ρωσία – Αβάσιμες οι κατηγορίες λέει η Μόσχα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρωσία: Συνελήφθη ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξενοδοχείο Patmos Aktis: Το μεγάλο «άλμα» του 2026 με την υπογραφή της SMERemediumCap
- Ξενοδοχείο Coco-Mat: Νέο πρόστιμο από το ΣτΕ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής επειδή αργεί η κατεδάφιση 3 παράνομων ορόφων
- ΠΑΣΟΚ: Θα καλέσει τη ΝΔ να ψηφίσει την άρση της ασυλίας των βουλευτών – Επιμένει για πρόωρες εκλογές
- Κίνα: Στοίχημα η αποτίμηση άνω των 3,5 τρισ. γιουάν για το «Διαδίκτυο των Πραγμάτων» μέχρι το 2028
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.