Θύμα μαφιόζικου χτυπήματος έπεσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου, Μιλτιάδης Ατζαμόγλου. Άγνωστοι του επιτέθηκαν περίπου στις τρεις τα ξημερώματα μπροστά από το μαγαζί του Παρθένη στην Αλευκάντρα και τον γρονθοκόπησαν άγρια στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρώην Αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου χρειάστηκε να κάνει πολλαπλά ράμματα μετά τα βάναυσα χτυπήματα που δέχθηκε σε πρόσωπο και κεφάλι.
Σημειώνεται ότι πριν από δύο μήνες είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ο ξάδερφος του Ατζαμόγλου. Μάλιστα συμπτωματικά οδηγούσε το αυτοκίνητο του πρώην αντιδημάρχου και νυν προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Intralot: Εγκρίθηκε από τη ΓΣ η μετονομασία της σε «Bally’s Intralot»
- Κεφαλογιάννης: Η Ελλάδα κατέγραψε 14% λιγότερες πυρκαγιές και 5% μικρότερη καμένη έκταση σε σχέση με τον μέσο όρο της εικοσαετίας
- Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών από την CPI
- Σκάφη αναψυχής: Στα €2,02 δισ. ανήλθε η συνολική αξία των πολυασφαλιστηρίων συμβολαίων το 2024