ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη είναι έρευνες του λιμενικού σώματος, για τον εντοπισμό μιας 21χρονης κολυμβήτριας στη θαλάσσια περιοχή εντός του λιμενοβραχίονα της Κύμης. Σύμφωνα με μαρτυρία φίλη της η 21χρονη μπήκε στη θάλασσα στις 6:30 το πρωί και έκτοτε αγνοείται. Στις έρευνες συμμετέχουν δύο πλωτά του λιμενικού, ιδιωτικό σκάφος και ιδιώτης δύτης.
Στο μεταξύ άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό 78χρονης κολυμβήτριας, που σύμφωνα με δήλωση του γιου της, είχε μεταβεί στη θαλάσσια περιοχή Μαυροβούνι Γυθείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ακόμη ένας πνιγμός στις ελληνικές θάλασσες: 64χρονη πνίγηκε στη Χαλκιδική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O εξωτικός γάμος στο Μπαλί του Γιάννη Λύρα, τα κορίτσια του Βασίλη Ζούλια, το Maggoosh της Μαργαρίτας και το Φεστιβάλ Σαπφώ με τον αξεπέραστο Σταύρο Ξαρχάκο
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ) για αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας-Κονγκό: Τι να προσέχουμε – Νέες ενημερωτικές δράσεις
- Ρευματοκλοπές: Eντατικοί έλεγχοι το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα- Τι πρέπει να αλλάξει
- Αννα Γουίντουρ: Η σιδηρά κυρία της μόδας αποχωρεί – Το τέλος μιας εποχής στη Vogue
