ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαύρο καλοκαίρι το φετινό όσον αφορά τους πνιγμούς στην Ελλάδα, αφού τα θύματα πνιγμού την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού στην αρχή της εβδομάδας, έφταναν τα 180. Αυτή τη φορά, θύμα πνγμού ήταν 64χρονη γυναίκα, η οποία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, βραδινές ώρες χθες, Σάββατο, από τη θαλάσσια περιοχή Χανιώτη Χαλκιδικής, 64χρονη.
Η γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Scope: Υποβάθμισε την Γαλλία κατά μια μονάδα, σε Α+ με σταθερές προοπτικές
- Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
- H πρωτοπόρος Μαργαρίτα, οι 1000 και 1 νύχτες το Προεδρικό, ο χαμός με την βιντζοτράτα, οι ναύαρχοι της Βουλής και ο Γιάννης με τον Πιέρρ
- Νίκος Παπαθανάσης: Διεθνή αναγνώριση των αντοχών και των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας οι ανακοινώσεις Scope και Moody’s
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.