ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μάνος Ελευθερίου άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.
Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και πλήθος κόσμου βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018, στην πολιτική κηδεία του, για το ύστατο χαίρε, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε χθες, Τετάρτη 25 Ιουλίου, στη Βουλγαρία όπου και αποτεφρώθηκε όπως επιθυμούσε ο ίδιος.
Η οικογένειά του πραγματοποίησε στην επίσημη σελίδα του Μάνου Ελευθερίου στο Facebook μια συγκλονιστική ανάρτηση, όπου στηλιτεύει την ανυπαρξία του κράτους σε συνάρτηση με τις φονικές πυρκαγιές που σκόρπισαν τον θάνατο τις τελευταίες μέρες στην Αττική.
Με αφορμή την τραγωδία αυτή σχολίασε τα γεγονότα, αλλά και το γεγονός ότι στη χώρα μας δεν επιτρέπονται οι αποτεφρώσεις, με τα παρακάτω περιεκτικά και πολύ αληθινά λόγια:
«Η σορός του Μάνου Ελευθερίου μεταφέρθηκε σήμερα στη Βουλγαρία για αποτέφρωση. Σε μια χώρα που εν ριπή οφθαλμού μπορεί να καείς ζωντανός, απαγορεύεται να καείς νεκρός».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το τελευταίο αντίο στον Μάνο Ελευθερίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Βαγγέλης Γερμανός συγκλονίζει με το «αντίο» του στον Μάνο Ελευθερίου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ασύλληπτη τραγωδία! 82 οι νεκροί του πύρινου εφιάλτη – Άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- DP World: Παραιτήθηκε ο CEO μετά τις αποκαλύψεις για επαφές με τον Επστάιν
- ΕΚΤ: Η άνοδος 14% του ευρώ μέσα στο 2025 και ο αντίκτυπος στην οικονομία
- ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για νέους, γυναίκες και ευάλωτους ανέργους – Από 1η Μαΐου ο Κοινωνικός Τουρισμός
- Σπανάκης: Πάνω από €40 εκατ. για την αντιμετώπιση καταστροφών από ακραία καιρικά φαινόμενα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.