ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χατζηδάκης: Τρεις πρωτοβουλίες για το κυκλοφοριακό – Ανακοινώσεις για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Αττική τον Ιούλιο
Ένα εκατομμύριο ευρώ προσφέρει ο Ολυμπιακός για την ανακούφιση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές τις Αττικής όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.
H σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχει στο μέγα ελληνικό πένθος για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδοξα.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσφέρει άμεσα 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε τρείς τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha) ώστε οι φίλαθλοι του Συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκινεί η ανταπόκριση του κόσμου για αιμοδοσία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έμπρακτη στήριξη στους πληγέντες δίνουν οι τράπεζες: Απαλλαγές από δάνεια, «πάγωμα» σε εισπράξεις και πλειστηριασμούς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Και οι Έλληνες εφοπλιστές στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αττικής: Προαναγγέλλουν μέτρα για τη στήριξή τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν ηλεκτρονικά το μνημόνιο κατανόησης – Ακυρώνεται η τελετή στην Ελβετία
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.