ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο όμιλος Goldman Sachs διόρισε σήμερα τον Ντέιβιντ Σόλομον νέο διευθύνοντα σύμβουλο, αντικαθιστώντας τον Λόιντ Μπλανκφάιν, ο οποίος θα αποχωρήσει στις 30 Σεπτεμβρίου. Ο Μπλανκφάιν θα παραμείνει στη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου έως τα τέλη του έτους, σύμφωνα με την τράπεζα.
Νωρίτερα, η πέμπτη μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα βάσει ενεργητικού ανακοίνωσε αύξηση 44% στα κέρδη δεύτερου τριμήνου. Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 2,35 δισεκ. δολάρια το δεύτερο τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου από τα 1,63 δισεκ. δολάρια ένα χρόνο νωρίτερα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fitch: Σήμα για αναβάθμιση της Ελλάδας, αναθεώρησε σε «θετικό» το outlook, διατήρησε το BBB-
- Οι δασμοί της νέας «δημιουργικής καταστροφής» και της προεκλογικής συνέπειας του Τραμπ
- Το δείπνο των «γαλάζιων» στου «Κατσόγιαννου», το δόγμα της Ντόρας, με ποιον βουλευτή είναι έξαλλος ο Κ.Μ., ο Δένδιας και οι δωρεές και η ερώτηση που δεν απαντά ο «Ψηλός»
- Power Game στο OPEN του Ιβάν Σαββίδη, τι γίνεται με Ζούλα, Πορτοσάλτε, οι κινήσεις Μαρινάκη και που θα μοιράσει λεφτά ο ΕΚΚΟΜΕΔ
