ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου […] Η ευγένειά του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας» – «Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειάς του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας»
Συγκλονισμένος ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, από τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου σε ηλικία 34 ετών.
Στη δήλωσή του αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι στον πατέρα του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, χάνοντας το παιδί του.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένειά του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας. Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειάς του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας.
Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια Κόκκαλη: Νεκρός ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apollo Global: Αποκτά εταιρεία κατασκευής mega Data Center – Επενδύσεις δισεκατομμυρίων στις ΗΠΑ
- ΝΑΤΟ: Ο Ρούτε συζήτησε με τον υπουργό Εξωτερικών της Λιθουανίας για τις παραβιάσεις από ρωσικά drones
- Τσιάρας: Συγκροτείται Task Force για τη βιολογική παραγωγή – Στόχος η θωράκιση του συστήματος ελέγχου
- Σδούκου: Διαδικτυακή αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ «ξεπλένει» τις δράσεις των μπαχαλάκηδων στα πανεπιστήμια
