ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Πάρις Χίλτον και μοιράζεται φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στα social media διαφημίζοντας τις ομορφιές του νησιού στους εκατομμύρια followers της.
Πριν από λίγο, η χρυσή κληρονόμος της γνωστής οικογενείας ανέβασε μία εντυπωσιακή φωτογραφία με φόντο τα γαλανά νερά της Μυκόνου και την ίδια να ποζάρει με γόβες στιλέτο ισορροπώντας πάνω σε μία σανίδα, που βρίσκεται μέσα σε πισίνα.
Βέβαια, μάλλον πρόκειται για photoshop, ωστόσο η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, «Αγαπώ τη ζωή στη Μύκονο! Απίστευτα όμορφη βίλα!», ενώ πρόσθεσε την χαρακτηριστική της φράση, «Loves it!» και το hashtag: «Το καλύτερο καλοκαίρι!»
https://twitter.com/ParisHilton/status/1017800451876642817

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη Μύκονο η Πάρις Χίλτον με τον αρραβωνιαστικό της (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος: Παρ’ ολίγον παρεξήγηση του Ρουβά με φωτογράφους για τα… πόδια της Κάτιας (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αγνώριστη η Μελίνα Μεταξά στο Survivor Πανόραμα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Α. Σκέρτσος στην παρουσίαση βιβλίου του Α. Πατέλη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει όραμα και σχέδιο
- Πέθανε η Μαρία Φράνκα Φερέρο, χήρα του δημιουργού της Nutella και των Ferrero Rocher
- Χάρης Θεοχάρης: Υπήρχε το 2015, πριν το δημοψήφισμα, οργανωμένο σχέδιο για επιστροφή στη δραχμή
- Τραμπ: Εκτιμά πως το αίσθημα φόβου θα συμβάλει στην αίσια έκβαση των διαπραγματεύσεων με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.