ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα «πυρά» της κατά της κυβέρνησης για τη χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου «Κλεισθένης» εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με σημερινή της ανακοίνωση, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι είναι πρωτοφανές, μείζονες αποφάσεις να λαμβάνονται χωρίς τουλάχιστον 151 ψήφους.
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:
«Όσο και να επιχειρούν να το κρύψουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος, ο περιβόητος Κλεισθένης τους δεν πήρε χθες ψήφο εμπιστοσύνης. Την απλή αναλογική στις περιφερειακές εκλογές ψήφισαν 150 βουλευτές και την αλλαγή της ημερομηνίας των εκλογών 149.
Μέρα με τη μέρα η κυβέρνηση αυτή φυλλορροεί και παραπαίει. Είναι κοινοβουλευτικά πρωτοφανές, μείζονες αποφάσεις να λαμβάνονται χωρίς τουλάχιστον 151 ψήφους.
Η μόνη διέξοδος για τη χώρα είναι οι εθνικές εκλογές», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη Δυτική Αττική υποψήφιος ο Κ. Μητσοτάκης μετά το σπάσιμο της Β’ Αθηνών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κλεισθένης»: Έρχονται απλή αναλογική και δημοψηφίσματα στους δήμους – Πώς σπάει η Β’ Αθήνας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: To απίστευτο βίντεο του Τσίπρα: «Zoran, do you know Prespes?»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eρχεται τραπεζικό deal, το big short στην Metlen και η αποθέωση, οι ντομάτες του Θεοδωρόπουλου, η έδρα Μυστακίδη στο LSE, οι νέες business Χούμπαυλη, σε ποιο σπίτι στεγάζει τον έρωτά του ο 70χρονος πολιτικός
- Κρι Κρι: Ισχυρές επιδόσεις με όχημα το greek yoghurt
- Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή: Το διαμάντι των Σπετσών διηγείται το παρελθόν, το παρόν και το όραμα για το μέλλον
- Metlen: H JP Morgan, το big short, και το super report με την τιμή στόχο τα 64 ευρώ – Όλο το παρασκήνιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.