ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Νικόλας Αγόρου εμφανίστηκε στην εκπομπή Survivor: Πανόραμα και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ο πρώην Μαχητής, αν και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του φετινού παιχνιδιού, δεν κατάφερε να βρεθεί στον ημιτελικό.
Μιλώντας για διάφορα περιστατικά που συνέβησαν καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, υπήρξε ένα συγκεκριμένο που δεν θέλησε να θίξει.
Η παρουσιάστρια ζήτησε από τον Νικόλα να σχολιάσει τη σχέση που είχε με την Μελίνα Μεταξά, η οποία από την ομάδα των Μαχητών πήγε σε εκείνη των Διασήμων. Εκείνος αρνήθηκε, ενώ αρκέστηκε στο ότι απλά δεν ταιριάζουν οι χαρακτήρες τους.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην Καλαμάτα «έκλεισε» το deal ο Ρονάλντο με την Γιουβέντους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler 10/7: Ο παίκτης που κερδίζει το τελευταίο αγώνισμα (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν τον τελικό του Survivor; (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- INΣΕΤΕ: Άνοδος με 31 εκατ. διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το 2025 – Αθήνα και Θεσσαλονίκη οδηγούν την ανάπτυξη
- Έρχονται αφρικανική σκόνη και λασποβροχές – Ποιες περιοχές επηρεάζονται περισσότερο
- Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Στην Αυστραλία για την διμερή συμφωνία ελεύθερου εμπορίου
- Χρυσός: Κινήσεις πέριξ των 5.000 δολ. με το βλέμμα στη Fed – Κέρδη 16% από τις αρχές του έτους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.