ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρή βροχόπτωση πλήττει αυτή την ώρα στην Αθήνα, δημιουργώντας προβλήματα στους δρόμους. Οι οδηγοί οφείλουν να μετακινούνται με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που είχε εκδώσει η ΕΜΥ Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπει για σήμερα (8/7) η ΕΜΥ στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και πιθανώς τις Σποράδες και την Εύβοια.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπότε και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο και στα υπόλοιπα ορεινά.
Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σημειώνει πτώση.
Κακοκαιρία και τη Δευτέρα
Τη Δευτέρα (09/08) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και πιθανόν τη Χαλκιδική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές μέχρι και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο: Δείτε τι έκανε τουρίστρια που δεν ήθελε να πληρώσει ξαπλώστρα! (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Καμπανάκι» της ΠΟΜΙΔΑ: Κίνδυνος προστίμων για τις επιθεωρήσεις στα ασανσέρ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλη διαδικτυακή απάτη: «Πωλούσε» στοιχηματικές υπηρεσίες έναντι αδρής αμοιβής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobasket 2025: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Γερμανία, υπέταξε με 88-83 την Τουρκία
- Λούλα προς Ντόναλντ Τραμπ: «Η δημοκρατία και η κυριαρχία της Βραζιλίας δεν είναι διαπραγματεύσιμες»
- Πάπας Λέων ο ΙΔ’: Διάβασα ότι ο Μασκ πρόκειται να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο- Τί σημαίνει;
- Ράντοσλαβ Σικόρσκι (Πολωνός ΥΠΕΞ): Η εισβολή ρωσικών drones στη χώρα μας ήταν δοκιμή του Κρεμλίνου για το ΝΑΤΟ
