ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια πρωτοβουλία για καλό σκοπό, μετατράπηκε σε μια μοναδική εμπειρία από τον ΟΠΑΠ, με δράση, παιχνίδι και πολύ χρώμα. Οι συμμετέχοντες στον φιλανθρωπικό αγώνα beach volley “Sugar & Spike“, που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός W.I.N. HELLAS, με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ, εκτός από βουτιές στην άμμο, έκαναν και βουτιές στη… διασκέδαση, σε μια πισίνα γεμάτη με χρωματιστά μπαλάκια.
Οι περισσότεροι από 30 celebrities, αθλητές και καλλιτέχνες, που πήραν μέρος στη διοργάνωση, έζησαν το παιχνίδι και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.
Δείτε το βίντεο από τον αγώνα beach volley “Sugar & Spike”, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 σε παραλία της Αττικής:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι προκάλεσε τους θυελλώδεις ανέμους που σάρωσαν την Αλεξανδρούπολη – Τα καθοδικά ρεύματα καταιγίδας και γιατί δεν μπορούσαν να προβλεφθούν
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Δεν υπάρχουν εύκολες και μαγικές λύσεις, αλλά στοχευμένα μέτρα
- Καλαφάτης: Στρατηγικό εργαλείο για την ανάπτυξη της χώρας η ΑΙ – Στο 55% οι ελληνικές επιχειρήσεις που την χρησιμοποιούν
- ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά άμεση συνάντηση με τον ΥΠΕΝ για τα πολεοδομικά προβλήματα των ακινήτων


