ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ κατά την σημερινή του συνεδρίαση απέκλεισε τρία επενδυτικά σχήματα που δεν πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στη Β’ φάση του διαγωνισμού για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου συμμετοχής (από κοινού πώληση τουλάχιστον 50,1% από το ΤΑΙΠΕΔ και την PaneuropeanOilandIndustrialHoldings S.A.) στην εταιρεία «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.» (ΕΛΠΕ).
Κατόπιν της αξιολόγησης των Εκδηλώσεων Ενδιαφέροντος από τους συμβούλους του διαγωνισμού, το ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε ότι δεν πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για τη φάση υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών του διαγωνισμού, οι εξής (αλφαβητικά):
- Alrai Group Holdings Limited
- Carbon Asset Μanagement DWC-LLC καιAlshaheen Group S.A. (σεκοινοπραξία)
- Gupta Family Group Alliance.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηβασιλείου: Επιστρέφω στο ΥΠΕΞ με αίσθημα ευθύνης – Εθνική προτεραιότητα η Ελληνική Προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
- UBS: Μειώνει τις προβλέψεις για τον χρυσό, αλλά βλέπει ευκαιρίες στις πιέσεις
- Reuters: Το Σάββατο «κλείνει» το προσύμφωνο ειρήνης ΗΠΑ – Ιράν και την Κυριακή πέφτουν οι υπογραφές στη Γενεύη
- Το NIO House Athens άνοιξε τις πόρτες του: Ένας νέος προορισμός για την premium ηλεκτροκίνηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.