ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη για χρέη το βράδυ της Τρίτης ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος και πρώην εκδότης του Αδέσμευτου Τύπου Δημήτρης Ρίζος.
Σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη Παρασκευή ο 83χρονος Δημήτρης Ρίζος εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού, όπου πρέπει να δίνει το παρών για εκκρεμότητές του. Ωστόσο, τελικά κρατήθηκε λόγω καταδικαστικών εις βάρος του αποφάσεων για χρέη προς το Δημόσιο και την Εφορία ύψους 20.000 ευρώ. Ο κ. Ρίζος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος έκρινε ότι πρέπει να προφυλακιστεί και έτσι την Τρίτη οδηγήθηκε στις φυλακές της Κω.
Πάντως το ποσό των 20.000 ευρώ αναλογικά με την ζωή που κάνει ο ίδιος και η σύζυγος του θα έπρεπε να θεωρείται άνευ σημασίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξέλιξη-σοκ στην Audi: Συνελήφθη ο CEO της εταιρείας για το dieselgate
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος για το προκλητικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 6 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες της Αττικής
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.