ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πειθαρχική έρευνα σε βάρος αντεισαγγελέα Εφετών παρήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Στ. Κοντονής. Ο εν λόγω αντεισαγγελέας, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει αναρτήσει φωτογραφίες με προσβλητικά σχόλια κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα για την υπόθεση των Σκοπίων.
Συγκεκριμένα, ο εν ενεργεία αντεισαγγελέας Εφετών μιλάει σε αναρτήσεις του για “κομμούνια” από τα οποία “καταστράφηκε η χώρα” και πρέπει “να φύγουν”, ζητάει την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και την παραίτηση του πρωθυπουργού τον οποίο αποκαλεί “εθνικό μειοδότη” .
Κοινοποιεί μάλιστα μια δημοσίευση που απεικονίζει τον πρωθυπουργό να κάνει μια αισχρή χειρονομία απαντώντας έτσι δήθεν στο αίτημα του ελληνικού λαού για το όνομα.
Μετά από αυτά ο Υπουργός “παρήγγειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από Αντεισαγγελέα Εφετών, ο οποίος φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπα των ανωτέρω, καθώς επίσης και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά βουλευτή.”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ακτιβιστές πέταξαν σανό στα γραφεία των ΑΝΕΛ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπ. Εργασίας: Δεν έχουν γίνει περικοπές στις συντάξεις
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γκάλοπ-αποκάλυψη: Να μιλήσει ξεκάθαρα ο Κ. Μητσοτάκης για τους πτωχευμένους επιχειρηματίες με τα κότερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς θα είναι ο νέος Τειρεσίας – Το σχέδιο Ξηρουχάκη μετά το deal με την Equifax
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ): Τα έργα του ΤΑΑ, οι εποχικές ιώσεις, τα fake news και οι στόχοι του 2026
- Βασίλης Σπηλιωτόπουλος: Τα πράγματα κρέμονταν από μια κλωστή
- Chanel La Pausa: H βίλα της Coco που φιλοξένησε τον Dalí και τον Churchill ανοίγει και πάλι τις πόρτες της