ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογούνται οι 22 συλληφθέντες – Στο μικροσκόπιο λογαριασμοί, θυρίδες και «εγκέφαλοι» της οργάνωσης
Αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του ο Κων.Μπαρμπαρούσης, λέγοντας στον ανακριτή ότι ήταν μια στιγμή έξαρσης. Ο βουλευτής πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη και ως τότε θα παραμείνει προφυλακισμένος.
Η σύλληψη του βουλευτή έγινε νωρίς σήμερα το πρωί στην Πεντέλη, όπου κρυβόταν σε φιλικό σπίτι, από την Αντιτρομοκρατική.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορος του, ο Κ. Μπαρμπαρούσης θα αρνηθεί τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.
Συγκεκριμένα ο συνήγορος του κ. Κορατζόπουλος δήλωσε: «Ατυχής επιλογή εκφράσεων, οι οποίες ενσωματώθηκαν στο λόγο του σε μία στιγμή έξαρσης του θυμικού. Αυτή δε η φρασεολογία προφανώς είναι απρόσφορη, να προκαλέσει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Η αδυναμία της κατηγορίας είναι η υπερβολή της.
» Ήδη έχει ανακαλέσει τις επίμεμπτες φράσεις και θα το επαναλάβει. Η πρόθεση του με τη χρήση αυτών των εκφράσεων τελικά ήταν κατά τρόπο εμφατικό να θέσει τους πολιτειακούς παράγοντες προ των ευθυνών τους».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με το βουλευτικό αυτοκίνητο ξέφυγε ο Κ. Μπαρμπαρούσης από τα μπλόκα της αστυνομίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cenergy: Άλμα 45% στα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο, στα 138 εκατ. ευρώ – Αναβαθμίζει τις προβλέψεις για το 2026
- Flexopack: Ολοκληρώθηκε η διάθεση 82.400 μετοχών μέσω stock options
- Σοκ στον Μυστρά: Κρατούσε τον νεκρό πατέρα του σε καταψύκτη για να παίρνει τη σύνταξη του
- UniCredit – Commerzbank: Στην ΕΚΤ ο φάκελος για την απόκτηση του ελέγχου της γερμανικής τράπεζας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.