Όλος ο κόσμος μιλά σήμερα για την κίνηση της βασίλισσας της ποπ να ξεγυμνώσει επί σκηνής ένα νεαρό μοντέλο, που από ότι φαίνεται πρόκειται για την ελληνικής καταγωγής 17χρονη Ζοσεφίν Γεωργίου.
https://www.youtube.com/watch?v=ML_K-d272Rg
Η ίδια αποκαλύπτει πως «είδα τη Madonna να με κοιτάει και να μιλάει σε κάποιους τύπους που και αυτοί στη συνέχεια άρχισαν να με παρατηρούν. Δέκα λεπτά αργότερα ένας από αυτούς με πλησίασε και με ρώτησε “σου αρέσει να χορεύεις; Η Madonna σε κάθε σόου ανεβάζει στη σκηνή έναν θεατή”. Έτσι βρέθηκα δίπλα της στη σκηνή»
Η ίδια δηλώνει εντελώς άνετη με ό,τι συνέβη -ενώπιον χιλιάδων ανθρώπων- καθώς, όπως φαίνεται και από το λογαριασμό της στο Instagram, δεν έχει πρόβλημα με το γυμνό και τις προκλητικές φωτογραφίσεις. Εξάλλου, και η μητέρα της με ανάρτησή της στο Facebook υποστήριξε ότι η κόρη της δεν εξευτελίστηκε, αντίθετα, όπως έγραψε “ενθουσιάστηκε και είχε την καλύτερη στιγμή της ζωής της”.
Το περιστατικό συνέβη στη συναυλία της Madonna την Πέμπτη στο Brisbane. “Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να χαστουκίσεις στον πωπό και να της κατεβάσεις…” ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια για την όμορφη μελαχρινή που ανέβασε στη σκηνή προτού -με μία αστραπιαία κίνηση- ξεγυμνώσει το αριστερό στήθος της.
«Ω, γαμώτο. Συγγνώμη, σεξουαλική παρενόχληση» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια. «Μπορείς αν θες να κάνεις το ίδιο και σε μένα» συνέχισε προκλητικά η entertainer.
Η 17χρονη πάντως δεν φάνηκε να ενοχλείται από ό,τι συνέβη καθώς με δηλώσεις της υποστήριξε ότι “δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα. Μόνο εγώ μπορώ να κρίνω αν ντροπιάστηκα ή όχι – γιατί πιστεύουν ότι εγώ εκτέθηκα από το στήθος μου ή το κορμί μου;” αναρωτήθηκε μιλώντας στην εφημερίδα Courier Mail όπου και ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να μηνύσει την Madonna αν και το αυστραλιανό δίκαιο της δίνει αυτή τη δυνατότητα. Πηγές αποκαλύπτουν πως μετά το συμβάν η ίδια δήλωσε “Ήταν απίστευτη και συγκλονιστική εμπειρία να είμαι στη σκηνή με τη Madonna. Πέρασα υπέροχα χορεύοντας μαζί της. Με έκανε να νιώσω πολύ άνετα στη σκηνή, μου κρατούσε το χέρι και με αγκάλιαζε, διώχνοντας μου το άγχος. Αυτά τα 3-4 λεπτά ήταν τα καλύτερα της ζωής μου.”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτο: H CAF ανέτρεψε το αποτέλεσμα του τελικού στο Κόπα Άφρικα – Νικητής το Μαρόκο, τιμωρήθηκε η Σενεγάλη
- Στάσσης, Σιάμισιης, Τζαννετάκης, Καρύδας (Bloomberg): Πώς διαμορφώνονται οι ενεργειακές ισορροπίες με την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Στη Βουλή η δεύτερη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιοι βουλευτές είναι στο φάκελο;
- Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία: Επενδύσεις άνω των €1,3 δισ. το 2025




































Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.