ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει σε διεθνές επίπεδο κορυφής, η απόφαση να ματαιωθεί η συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, μετά τα όσα συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, που διεκόπη στην Τούμπα στις 2 Μαρτίου, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό.
Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, η εκτελεστική επιτροπή της FIFA ασχολήθηκε με το ζήτημα και αποφάσισε, σε συνεργασία με την UEFA, να αποστείλουν επιστολή στις ελληνικές αρχές, δίνοντας διορία δύο εβδομάδων, προκειμένου να επανεξετάσουν το ζήτημα και να αλλάξουν την συγκεκριμένη απόφαση που χαρακτηρίζεται «δυσανάλογη» από την διεθνή και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
«Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, τα αρμόδια όργανα της FIFA θα εξετάσουν το ενδεχόμενο κυρώσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νετανιάχου: Το Ιράν προσπάθησε να δολοφονήσει έναν από τους γιούς μου
- Κινέζοι χάκερ χρησιμοποιούν το DeepSeek για τις κυβερνοεπιθέσεις τους
- Χρυσός: Σε υψηλό τριμήνου μετά την παρέμβαση Μπέσεντ στην αγορά ομολόγων
- Σκέρτσος για «Ελλάδα 2.0»: Πλήρης απορρόφηση των €36 δισ. – «Η μεγάλη πρόκληση είναι η διάρκεια των μεταρρυθμίσεων»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.