ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραλήρημα του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου κατά των εμβολιασμένων – Επίθεση και κατά της Ιεράς Συνόδου
Με εντολή του μητροπολίτη Αμβρόσιου μέχρι το Σάββατο θα χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες των εκκλησιών του Δήμου Αιγιαλειάς και Καλαβρύτων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμφωνία με τα Σκόπια.
Αυτό θα γίνεται κάθε μέρα μέχρι το Σάββατο από τις 11 έως τις 11:15 το πρωί, «εξ ονόματος, όλων αυτών των Ελλήνων, των γνήσιων πατριωτών, που αντιδρούν στις αδικίες, την ξένη κηδεμονία και την ξένη εκμετάλλευση», αναφέρει στο ιστολόγιό του ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος.
«Το γεγονός αυτό πλημμυρίζει με οργή και αγανάκτηση την ψυχή μας, φαντάζομαι δε, ότι το ίδιο συμβαίνει και με την ψυχή κάθε γνήσιου Έλληνα. Μόνο οργή και αγανάκτηση μπορούν να κυριαρχήσουν στην ψυχή μας» αναφέρει ο μητροπολίτης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατούλης για Σκοπιανό: Μόνη λύση η διεξαγωγή δημοψηφίσματος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πατούλης για Σκοπιανό: Μόνη λύση η διεξαγωγή δημοψηφίσματος
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από την συμφωνία με τα Σκόπια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση σοκ για τον Νετανιάχου: Χάνει την εμπιστοσύνη των πολιτών -«Ενδιαφέρεται για την θέση του, όχι για τους ομήρους»
- Οι αμβλώσεις είναι φόνος, δήλωσε ο Ερντογάν και εξαπέλυσε επίθεση κατά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+
- Imperial Petroleum (Χάρης Βαφειάς): Με κέρδη 11,3 εκατ. στο πρώτο τρίμηνο και ρευστότητα 227,4 εκατ. δολαρίων
- Καιρός: Ζέστη και αφρικανική σκόνη το Σάββατο
