ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΟΑΣΑ: Έρχονται οι νέες συγκοινωνιακές συνδέσεις σε Ανατολική και Δυτική Αττική – Πότε ξεκινούν τα δρομολόγια
Σε στάση εργασίας προχωρούν την Πέμπτη 14 Ιουνίου οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ, με αποτέλεσμα εκ νέου ταλαιπωρία για τους επιβάτες των λεωφορείων.
Η Αθήνα θα μείνει χωρίς λεωφορεία από τις 12:00 έως τις 17.00, λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων για το θέμα την αποτροπή του επικείμενου κλεισίματος του αμαξοστασίου στο Ελληνικό.
Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 18:00 ή και αργότερα.
Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του αεροδρομίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σεισμός 3,9 Ρίχτερ κοντά στην Κάρπαθο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λουκέτο σε δύο παραλιακά αναψυκτήρια στα Χανιά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άτυχη στιγμή για την Αθηνά Ωνάση: Έπεσε από το άλογο (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: Εγκρίθηκε το «μπλόκο» στα social media για παιδιά κάτω των 13 – Τι απαγορεύει το EU KIDS Act
- ICTS Hellas: Εθελοντική δράση καθαρισμού από στη Δομή Μεταναστών της Λέρου
- Ευρωαγορές: «Πρασίνισαν» τα ταμπλό στον απόηχο της απόφασης Fed για τα επιτόκια
- Περίπου 148.000 Έλληνες έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής για τα νέα τραπεζογραμμάτια του ευρώ – Πού μπορείτε να ψηφίσετε
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.