ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο τουρκικός στρατός είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τα συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και την Κύπρο, επανέλαβε ο αρχηγός του τουρκικού στρατού Χουλουσί Ακάρ.
Σε ομιλία του κατά το ιφτάρ (γεύμα μετά την ολοήμερη νηστεία του Ραμαζανιού), που παρέθεσε μαζί με τη σύζυγό του στους αρχηγούς των όπλων, ο Χουλουσί Ακάρ δήλωσε ότι είναι υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων στο Αιγαίο, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας.
Ανέφερε ότι συνεχίζουν με την ίδια αποφασιστικότητα τις απαραίτητες δραστηριότητες, προκειμένου να προστατεύσουν τα δίκαια και συμφέροντα της χώρας τους στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και την Κύπρο, τα οποία πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο και τις συμφωνίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Τουρκία απειλεί τις ΗΠΑ: Δώστε μας τα F35 αλλιώς μπορεί να κλείσουμε τη βάση Ιντσιρλίκ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τούρκος αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων προειδοποιεί: «Μην κάνετε λάθος υπολογισμούς στο Αιγαίο»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τούρκος Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων: Θέλουμε το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γρίπη: Τι συμβαίνει και γέμισαν τα νοσοκομεία – Αύξηση και σε θανάτους
- Πόσο θα (μας) κοστίσει η Eurovision, μάχη για 2 στην ΕΡΤ3, τι συμβαίνει τελικά με την MRB και τον Δέτση, τι αλλάζει ο Κυριακού στον ΑΝΤ1 και το ρεκόρ της Χίμαιρας
- Aeon: Ανατροπές στο ενημερωτικό δελτίο για την IPO των 250 εκατ., μετά τις αποκαλύψεις του mononews
- Τράπεζα Πειραιώς: «Κλειδώνει» θέση στο νέο Ταμείο Άμυνας της ΕΤΕπ με €100 εκατ.