ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΛΤΑ πρόκειται να αναλάβει ο Βασίλης Γληνός.
Δείτε την ανακοίνωση:
«Η Vivartia ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Βασίλη Γληνό.
Ο κ. Γληνός θα εκλεγεί ως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΛΤΑ και θα του ανατεθούν καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.
Ο κ. Γληνός, στέλεχος με ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία σε υψηλές διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διετέλεσε για εννιά χρόνια Country Director της Tasty Foods στην Ελλάδα και στην Κύπρο και στη συνέχεια για μια πενταετία CEO της Pepsico στις χώρες των Βαλκανίων.
Ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Γληνό καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Vivartia: Τα νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν τα ηνία σε ΔΕΛΤΑ και Μπάρμπα Στάθη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Διευθύνων Συμβούλος στην εταιρεία Μπάρμπα Στάθης Α.Β.Ε.Ε. ο Νικήτας Ποθουλάκης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο έργο Ταυτοτήτων στην Αυστρία για την AUSTRIACARD
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Πότε ξεκινάει η προθεσμία και τι αλλάζει
- Jefferies για Alpha Bank: Διψήφια αύξηση κερδών και νέα υψηλότερη τιμή στόχος τα €4,85
- Hugo Boss: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις στα κέρδη προ φόρων στο δ’ τρίμηνο – Άλμα πάνω από 7% για τη μετοχή
- Νότια Κορέα: Μπορεί να αποτρέψει απειλές εάν τα αμερικανικά όπλα αναπτυχθούν ξανά στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.